Cariera Broker ?

V-ati imaginat vreodata o cariera in domeniul financiar?

Daca nu va invitam sa cantariti avantajele unei asemenea cariere.Colaboratorii nostrii pot ajunge de la simplii analisti până la Managing Director şi chiar parteneri acţionari, în funcţie de realizări. Fiecare pas se face şi cu un venit potrivit, desigur raportat la realizări, care nu are limită superioară. Se asigură:

  • şanse de crestere rapidă cu posibilităţi de câştig corespunzătoare, care oferă un venit sigur pe termen lung.
  • specializare continuă până la stadiul de Managing Director. (O diplomă recunoscută în majoritatea ţărilor)
  • Distincţii & incentive-uri

Colaboratorul va decide începând cu treapta a 3-a în ce direcţie ar vrea să se dezvolte mai departe. Are de ales între trei căi diferite ale carierei:

  • Departamentul financiar – cu trepte de pregătire pentru Financial Agent, Financial Advisor şi Financial Consultant.
  • Sales Force Department – va fi pregătit pentru a deveni Team Manager, Division Manager, Director şi în fi nal Managing Director.
  • Customer Care Department – va absolvi pregătiri pentru Broker Agent, Broker Advisor şi Broker Consultant.
In toate fazele, pregătirile de profil calitative şi intensive îi formează pe colaboratorii Marshaly pentru a deveni consultanţi deosebit de competenţi.

Colaboratorilor, încă din prima zi, li se oferă o pregătire de Trainee, urmează Sales Trainee şi Consultant. Colaboratorii vor fi pregătiţi pentru piaţa financiară, vor cunoaşte portofoliul de produse şi vor acumula primele experienţe ca şi însoţitori la discuţiile cu clienţii. Seminariile de profil ce aprofundează cunoştinţele în domeniul asigurărilor, posibilităţilor de investiţie, a know-how-ului de consultanţă, le conturează aptitudinile şi calificările de conducere.

Vreti sa fiti contactat ?

Nume:
Telefon:
E-Mail:
Localitate:
Specificatii:
Afaceri SEO Romania